Mullsjös klubbserie våren 2010

1:32, 1:28, 1:24, 1:1 Rikstäckande klubb.
twhabos@gmail.com
Det här forumet är öppet för alla.

Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 20 jan 2010, 19:12

2010 får de olika serierna Svenska Scalextricklubbens förare kör varsin egen tråd, för att det skall bli lättare att hitta det man vill läsa. Klubbserien körs ju på Tisdagskvällarna och är lite speciell då vi kör utan kurvvakter, allt för att vi förhoppningsvis skall öka vårt framåtseende utan att tappa koncentrationen på körningen, och att speciellt juniorerna får se hur viktigt det är att hålla sig i spåret. Varje termin försöker vi styra reglerna så att de mer och mer gynnar juniorena, så att seniorena verkligen får skärpa sig för att ta en deltävlingsseger. Hösten 2009 hade vi 8 olika deltävlingssegrare, men hoppas att fler verkligen skärper till sig och tar en deltävlingsseger. Det är 22 tisdagskvällar på vårserien men man får bara räkna in 15 deltävlingar i slutresultatet när serien är färdigkörd. Klubbserien är öppen även för andra klubbar, men de förarna får betala en serieavgift.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 20 jan 2010, 19:31

Tisdagen 12 Jan var vi tvugna att använda kvällen till bantvätt inför Salooncupens deltävling på lördagen , så då körde vi inte någon deltävling, men fortfarande är det 21 Tisdagar kvar att köra på.
19 Jan var det dags för första deltävlingen i klubbserien och 7 förare kom till start. 8 x 2 min utan kurvvakter var det som gällde denna gång. I de 2 första heaten var juniorerna alldeles för heta på gröten och mesta tiden gick åt att gå och sätta på bilen. De insåg så småningom att de var tvungna att lugna ner sig, men då var det redan för sent. Gunnar drogs med i några krockar och tappade varv. Så det blev Thomas som tog 20 poäng och den första deltävlingssegern före Gunnar, Fredrik, Anton, Tim, Vilma och John. John stod dock för kvällens jubel när hans motor brann, och när han gick iväg för att ta av bilen, la han handtaget så olykligt att gastriggern fortfarande gasade, så det rök rejält innan John fick av bilen. Jubel, men inga extrapoäng för John.
Vi hörs efter nästa deltävling. Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 27 jan 2010, 13:48

Tisdagen 26 Jan var det dags igen för en Klubbseriedeltävling, och denna gång var det Round Robin 12 x 1 min som skulle köras, oavsett hur många förare som kom till start. Allt för att träna på att plugga in på rätt spår vid spårbytena. 8 man kom till start så det gällde verkligen att hålla reda på vilket spår man skulle plugga i eller om man skulle stå över. Nu blev det lite svårt att se ställningen under tävlingen i och med att man kanske kört olika många spår, men Axel tog ledningen redan från början, och med bara 2 avåkningar så tog han hem 20 poängaren, före Thomas , Gunnar och Fredrik. Dagens gäst Micke Svensson , Team Birka hade väldigt svårt att hålla sig ifrån de långsamma rembilarna, som man inte kan köra om varken på insidan eller utsidan i kurvorna utan att riskera "plåtkontakt" och då med avåkning som följd. Efter ett antal rembilskontakter gav dock Micke upp, och kom 5:a före Anton E, Tim och Wilma.
Totalt leder Thomas serien före Gunnar, Fredrik och Anton E, men det ju 19 Tisdagar kvar att köra på.
Klubbserien är öppen för alla, och är ett mycket bra sätt att träna framåtseendet utan att tappa körkoncentrationen, eftersom vi alltid kör utan kurvvakter. Kom gärna och provkör någon deltävling.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 03 feb 2010, 19:47

2 Feb var det då dags igen för Klubbserien. 2 semi och de 5 bästa till final 6x1 min. Det var 7 förare som kom till start och de 2 rembilsförarna Jacob och Wilma blev de som blev utslagna efter semin. Alla 5 som stod på startlinjen ville verkligen vinna, men som vanligt är det bara en som kan vinna, och det är den som kör flest varv. Thomas hade precis i slutet av sin semi fått drevoljud och började finalen att köra utan broms, men allteftersom tempot drevs upp så gjorde han till slut en avåkning,och när han var på väg att sätta på bilen, så blev den påkörd och hoppade i och passerade varvräknaren på ett annat spår, och när han väl fick på bilen på rätt spår, så funkade den ej, så det blev att leta reda på borsten och i med dem och påt igen. Axel körde både fort och utan närkontakt och ledde från start till mål, visserligen bara med några hundradelar före Fredrik efter spår 1. Gunnar tar sig så småningom upp på en säker andraplats, men Fredrik och Johan krokar ihop med varandra ett par gånger. Inför sista spåret hade Thomas nu seeegat sig ifatt Fredrik och Johan var bara 1 varv före. För att komma ifatt Johan, blev det nu broms i för Thomas och efter halva heatet låg han jämsides med Johan, som i stressen åker av och krokar ännu en gång ihop med Fredrik, som blir 4:a och 5:a.
Klubbserien efter 3 deltävlingar:
1 Thomas 52
2 Gunnar 49
3 Axel 40
4 Fredrik 39
5 Wilma 27
6 Anton E 23
7 Tim 20
8 Johan 13
9 Micke S 11
10 Jacob 10
11 John 9
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 12 feb 2010, 13:42

9 Feb var det återigen dags för Klubbserien. Vi skulle först tvätta banan inför Östcupen på Lördag, och sen innan vi sprayade banan hade vi pratat om att köra "isracing" som tävlingsform, eftersom banan är ganska hal nytvättad. Men sprayflaskan var redan klar, så det sprayades omgående, och inte lite heller. Vi fick vänta länge innan vi vågade oss på att köra i sprayningen, speciellt i karusellen och upp genom topturn. Det gick väl till slut relativt bra att köra, men rembilarna fick startförbud idag. Det plockades fram en hel del reservbilar från slotboxarna, men det var till slut 8 bilar till start. Vi valde dock att bara köra 30 sek heat, för att inte fresta reservbilarna för hårt. Det var dock inga större problem att köra nysprayat, men det gällde att inte åka av, nu när heaten var så korta.
Axel, som körde sin ordinarie bil eftersom han är tvungen att plocka mycket poäng nu, för han vet redan att han inte kan komma alla gånger framåt våren, ledde från start till mål, men om 2:a platsen var det fight genom hela tävlingen med reservbilarna. Fredrik kom till slut in som 2:a före Thomas och Gunnar. När rembilarna inte fick starta så lånade Wilma en saloonbil av brorsan och körde in som 6:a, precis slagen av Anton E. Magnus Å och Anton W fick problem med sina bilar och kom in som 7:a och 8:a, men det är 17 Tisdagar kvar på vårterminen, så det finns goda möjligheter till revanche.
Nu blir det östcupen till helgen, och sedan är det äntligen dags att bygga upp Scalextricbanan.
Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 25 feb 2010, 13:44

16 Feb körde vi klubbserien igen. 8 x 1 minut med Saloonbilar. När vi kör 1minutsheat är det ännu viktigare att hålla sig i spåret, eftersom man inte hinner köra ifatt något. 7 man kom till start och både Thom och Daniel H gjorde klubbseriedebut. Thom spelar vanligtvis trumpet denna tid, men även musikskolan har sportlov, så en klubbseriestart var självklart. Daniel har vi inte sett på flera år, men nu var det dags för en comeback.
Som vanligt startar alla 1:a heatet med lite för snabb körning, så det blev som vanligt bökigt i 1:a heatet, och eftersom vi alltid kör utan kurvvakter, tar det ju ett tag innan bilen är på spåret igen. Axel hade fått ta till en reservbil, och hängde inte med Thomas och Gunnar som tog täten. Thomas ledde hela tiden före Gunnar och Magnus. Axel klagade förstås på bilen, men gjorde inga avåkningar, så han körde in som 4:a, före Daniel, Thom och Anton E.
Det är fortfarande 16 Tidagar kvar på vårterminen, och eftersom vi räknar de 15 bästa resultaten är det inte för sent att hänga på i Klubbserien.
Vi hörs. Thomas werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 27 feb 2010, 13:22

22 Feb var det dags för klubbserien igen. Vi hade gjort iordning klubbilarna till en uthyrning förra helgen, och för att alla skulle få känna på klubbilarna så körde vi Round Robin X 1 minut med klubbilarna denna gång. De går ganska ojämt de där klubbilarna, men med lite strömreglering går de både sakta, men alla lika sakta, och på väghållningen skilde det hur mycket som helst. De går dock inte så sakta att man kan gasa fullt genom hela varvet. Innan start grymtades det en hel del att det gick så sakta, varvtiderna låg på 5,5 - 6 sek, men efter tävlingen tyckte alla att det var helkul att köra med så olika bilar väghållningsmässigt men samtidigt jämnsnabba bilar, så det kommer säkert bli någon mer deltävling med klubbilarna.
11 man kom till start, och eftersom vi körde Round Robin var det lite svårare att hålla reda på exakt hur man låg till under tävlingen, men Gunnar ledde till en början. Axel tittade på fel bil i några varv och kom efter. Det var viktigt att hålla sig på banan, det går inte att köra ikapp, när bilarna går lika fort, utan man får förlita sig på att de andra åker av. Både Jacb, Thomas, Fredrik och John hade ledningen ett tag, och även Axel arbetade sig sakta upp till ledning när det började närma sig målgång. Det blev dock Magnus som tog segern, han hade stått över de 3 första heaten, och var, enligt datorn, långt efter, så ingen hade koll på att Magnus låg så bra till som han gjorde, när han körde om. Eftersom vi ställde bilarna på start inför varje heat, så blev det en del som hade samma antal varv vid målgång, så poängmässigt fick de dela på poängen. Magnus tog segern före Thomas och Gunnar. Axel körde ifatt och in som 4:a före Daniel, Fredrik, Anton, Patrik(som gjorde klubbseriedebut), Tim, John och Jacob.
Detta var den 7:e Tisdagen på vårterminen, så det återstår 15 Tisdagar att köra på, så än finns det gott om tid att köra in poäng. Totalställningen i Klubbserien Våren 2010 kommer i nästa inlägg.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 27 feb 2010, 13:30

Klubbserien våren 2010 efter 7 Tisdagar ( 15 Tisdagar kvar) De 15 bästa resultaten räknas.
1Thomas Werner 103
2 Gunnar Åmell 95
3 Axel Werner 86
4 Fredrik Bergdahl 65
5 Anton Eriksson 52
6 Magnus Åmell 44
7 Wilma Stamh 37
8 Tim Lundberg 27
9 John Widegren 20
10 Daniel Henriksson 17
11 Jacob Irvefors 15
12 Johan Bergdahl 11
13 Mikael Svensson 11
14 Thom Werner 10
15 Patrik Eriksson 9
16 Anton Wigenstedt 8

16 förare från 3 olika klubbar har hittills startat i klubbserien våren 2010
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 05 mar 2010, 16:26

2:a Mars var det dags för Klubbserien igen och denna gång körde vi först till 150 varv utan spårbyte. De sämst rankade förarna fick välja spår först, så de hade lite fördel mot de bättre rankade förarna. Vi blev till slut 10 st som skulle köra, så det fick bli 2 st heat. Vi saxade förarna in i heaten efter hur man låg till i klubbserietabellen, men det skulle vi nog inte gjort, eftersom nu fick inte förarna som ligger nära varandra i serietabellen köra i samma heat, utan man fick köra så fort man kunde i olika heat utan att kunna ha koll på hur man låg till mot de förare som man kämpar mot i serietabellen. I det första heatet var det Gunnar och Fredrik som slogs om ledningen före John ochTim. Vi körde ju utan spårbyte, så efter 7-8 minuter var alla rätt slut, men det gällde att hålla koncentrationen uppe. Gunnar var först till 150 varv på 13 min ungefär, 45 sek senare passerade Fredrik 150 varv en bra bit före John, Tim och Anton W. I andra heatet ledde Thomas från start till mål före Axel. Magnus, Anton E och Wilma hängde på, men körde ur spår allt för mycket. Sista hälften av heatet, när koncentrationen börjar svikta blev det om möjligt ännu värre. Thomas passerade 150 varv 20 sek senare än Gunnar och Axel körde sina 150 varv 10 sekunder långsammare än Fredrik. Så bland topp 4 förarna skilde det inte mycket, men för de övriga förarna i andra heatet var det tungt. Flera gånger var det inga som körde utan samtliga var och satte på sin bil, och då blir det inte många varv körda. Till slut skilde det hur mycket som helst i tid mellan plats 5 och 10. Heaten blev nu ganska ojämna, men 13 minuters körning i sträck kräver sin man. Placeringarna blev att Gunnar vann före Thomas, Fredrik och Axel. Sen följde John, Magnus,Tim, Anton W, Anton E och Wilma.
Klubbserien går vidare nästa Tisdag. Vi hörs då. Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 10 mar 2010, 15:38

9 Mars var det dags för Klubbserien igen. Det var några herrar på besök och kollade in lite hur det funkade med slotracing. De hade planer på att starta slotracingverksamhet i Tibro, och hade en begagnad bana på gång. Det var den banan som funnits i Lövgärdet för ett antal år sen, men det är inte lite, varken arbete eller pengar det krävs för att få igång en beg bana. Visserligen kostar ett nybygge mer, men i slutändan blir det mycket bättre och ändå inte så mycket dyrare med eny bana. Vi får se hur de gör.
Sprintrace var det som stod på programmet denna Tisdag. 4x2 min på antingen jämna eller udda spår. Dvs man körde antingen spår 1357 eller 2468. Vi vara bara 8 st förare denna gång, så den som låg sämst till i serietabellen fick välja spår först osv. När det är 8 bilar på banan och inga kurvvakter så är det ganska trångt, så det gäller att hålla ögonen öppna. Jag kom iväg bra och efter halva först spåret tänkte jag att det här går ju bra, men precis då fick jag en kick av en junior och flög av banan så det small. Juniorerna kör så fort de nånsin kan och kör på 110 %.
Det brukar alltid vara nån junior som slinker igenom alla krascher, så för seniorerna räcker det inte att köra på säkerhet för att vinna. Fredrik och Anton W körde bra och ledde efter halva racet. Seniorerna låg 3,4 och 5:a efter några spring för att sätta på bilarna. Anton W fick bekymmer med bilen och var borta från segerchans, Magnus sprang och satte på sin bil och precis när han kom tillbaka för att köra igen, blev hans bil avtacklad så han fick springa igen och var även han därmed borta från segerchansen. Inför sista spåret ledde Fredrik före Gunnar och Thomas, men efter halva sista heatet körde Gunnar av och Thomas smet förbi. Gunnar körde stenhårt med sin supersnabba bil och var bara en meter bakom Thomas när det var dags igen för Gunnar att springa och sätta på bilen och där försvann även Gunnar från segerchansen. Fredrik klarade sig igenom racet med endast 2 avkörningar, och tillsammans med en bra körning så vann Fredrik före Thomas, Gunnar, Magnus och Tim. Även John hade något problem med bilen men körde in som 6:a före Anton W och klubbserien 2010debutanten Dennis Axell.
Vi kör vidare med klubbserien nästa Tisdag och då är det frågan om vem som kör längst på en minut när alla kör med samma bil och handtag. Mycket jämt lär det bli. Vi ses.
Mvh Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 17 mar 2010, 13:39

16 Mars var det dags för den 10:e deltävlingen i Klubbserien. Att köra så långt som möjligt på en minut och alla använder samma bil och handtag. Det blev inte riktigt så jämt som vi trott, visserligen skiljde det inte mer än nån hundradel mellan några förare, men mellan första och sista plats skilde det till slut mycket. En avåkning var naturligtvis genast, åtminstone en placering sämre. Alla körde en lättkörd Saloonbil med en ny 16 D motor och ett klubbhantag, så förutsättningarna var så lika som möjligt. En fördel hade dock nog de som körde bland de sista, för de kunde se vilken fart man verkligen var tvungen att köra i för att ta en topplacering.
John körde bland de första, snabbt och utan avåkning 10,67 varv, så de som körde efter John och ville slå honom var tvungna att skärpa sig ordentligt. Fredrik, Tim, Anton E och Anton W körde något för fort, med en avåkning som följd och slogs om platserna bakom John. Axel körde hårt och utan avåkning och körde 11,10 varv. Thomas körde efter Axel och var helt enkelt tvungen att köra stenhårdare än Axel och dessutom utan avkörning, och det gjorde han. 11, 75 varv blev det för Thomas. 3 pappor gjorde klubbseriedebut, men kunde inte slå sina söner utan fick nöja sig med 8varvsresultat. Gunnar, som valt att starta sist bland segeraspiranterna, hade nu chansen att ta en topplacering. Det var bara fullt ös som gällde och en avåkning var mycket nära, men det blev till slut 11,79 varv och 20 poäng före Thomas, Axel, John, Fredrik, Tim, Anton E, Patrik, Anton W, Jörgen W, Joakim, Jörgen S och Wilma.
Vi kör vidare med klubbserien nästa tisdag
Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 31 mar 2010, 14:23

23 Mars var det lagtävling på programmet. Vi lottade lagen, så det var lite chansartat vem man skulle köra ihop med, och därmed också poängskörden. Denna termin kör vi 22 datum och räknar de 15 bästa resultaten, så vi har sagt att det kan köras max 3 chanstävlingar, och detta blir den första.
Vi var 11 man som ville köra, så debutanten Jesper fick köra dubbelt. 1 minut på varje spår och eftersom bara hälften av förarna körde samtidigt, så fick de förare som inte körde vara kurvvakter.
Thomas körde första spåret och tog ledningen före Fredrik och Micke S. Axel som körde med Micke S tog över ledningen, men fick köra hårt varje spår för att hålla undan från Fredrik och Anton E. Övriga lag var några varv efter, och inför sista spår var det stenhårt om segern. Fredrik ledde med ett halv varv före Axel som försökte att seeega sig ifatt, men när strömmen slogs av ledde Fredrik fortfarande med någon meter och tog segern ihop med Anton E före Axel o Micke S. Gunnar/ Anton W körde in som 3:a före Magnus/ Patrik och Thomas/Tim. Debutanten Jesper var förstås en bit efter på 6:e plats men fick 10 fina poäng med sig.
Vi kör vidare nästa Tisdag med Matchrace.
Vi hörs Thomas werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 31 mar 2010, 14:54

30 Mars var det dags för Matchrace. 2 man på banan och 1 minuts körning. Den som varvade den andre fick 2 poäng, och var bägge förarna fortfarande på samma varv så fick man 1 p var. De förare som inte körde fick vara kurvvakter. Vi var 10 st som skulle köra, så alla mot alla hanns inte att köra, utan vi lottade helt enkelt 5 omgångar. Det blev ju då lite chansartat vem man fick möta, och därmed också poängen, så utan att vi från början tänkt det, så fick detta bli den andra chanstävlingen denna termin. Axel som mötte WilmaJörgenJacobTimGunnar hade fått en av de bästa lottningarna och körde in 5 segrar och tog därmed segern. Fredrik och John körde in 9 p och fick köra skiljeheat, där Fredrik varvade John när det bara var någon sekund kvar. Sen följde Gunnar, Thomas, Anton E, Tim och Jörgen S, Wilma och Jacob. Många heat blev mycket spännande och vi hade 6 st oavgjorda heat. Kurvvakteriet blev tyvärr i en del heat avgörande, då det, som värst, misslyckades att sätta på bilen inom 5 sekunder!!!!! och varvningen blev därmed oundviklig. Vi kör vidare nästa Tisdag med 8x 1 minut
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 15 apr 2010, 17:26

6 April var det som vanligt igen med 8x1minut utan kurvvakter. Eftersom vi var 9 st så blev det Round Robin och alla var som vanligt lite för heta i första heatet, så det blev en hel del spring, innan de flesta insåg att de var tvungna att lugna ner sig något. Bergdahlarna, Gunnar och Axel fightades hårt om förstaplatsen genom alla spår, och det var inte förrän de 2 sista spåren som Fredrik var i ensam ledning. Fredrik vann i alla fall före Johan Gunnar och Axel.Thomas hade det kämpigt med ett snett chassie och körde in som 5:a före John, Anton E och Magnus E och Tim. Vi kör vidare nästa Tisdag med klubbserien.
Vi hörs Thomas Werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Re: Mullsjös klubbserie våren 2010

Inläggav Habos 15 apr 2010, 17:48

13 April körde vi "ej under 5 sek". Det innebär att man sänker spänningen olika, så varje bil gör en varvtid på lite över 5.0 sek. Kör man under 5.0 sek i racet blir det varvavdrag. I teorin skall bilarna vara lika snabba, så det gäller att hålla sig på banan. 8 man kom till start och det var Anton E som ledde efter första spåret, och det gjorde, som vanligt, att han skärpte till sig genom tävlingen. Antalet avåkningar var avgörande och inte förrän i sista spår gjorde Anton E sin första avåkning, och tappade genast 2 placeringar. Snabbaste förare körde under racet på 5.1 sek så varvavdrag var inte aktuellt för någon förare. Thomas vann till slut före Gunnar och Anton E. Axel körde sista heatet på spår 8 och fick stanna ett par sekunder för att inte köra in i en bil som stod tvärs över spår 8 och det blev ett dyrköpt stopp. Han fick stryk av Gunnar och Anton E med 3 tiondelar och körde in på 4:e plats före Fredrik, Tim, Anton W och John. Det börjar hårdna till i tabellen, men än är det massor av poäng att köra om, så det blir en mycket spännande avslutning på Klubbserien denna vår.
vi hörs Thomas werner Svenska Scalextricklubben
Habos
Kartläsare
 
Inlägg: 508
Blev medlem: 02 feb 2004, 23:44
Ort: Habo

Nästa

Återgå till Svenska Scalextricklubben

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 27 gäster

cron