Ny powerbase?????

Här diskuterar vi digitala bilbanesystem.
Scalextric Digital, Ninco-D, SCXD m.fl.

Ny powerbase?????

Inläggav BBB 08 maj 2008, 12:50

Hittade den på nätet, nån som vet nåt mer?
Bilagor
scalextric.jpg
scalextric.jpg (19.21 KB) Visad 10892 gånger
Användarvisningsbild
BBB
Depåman
 
Inlägg: 190
Blev medlem: 07 jan 2008, 20:38
Ort: Malmö Skåne
Klubb: Malmö Slotracing Club

Re: Ny powerbase?????

Inläggav ZeeJay 08 maj 2008, 17:33

Whooohaaaaaaaa!!!
:w00t: :w00t: :w00t:
Måste ju vara Scalextrics nya digitala med pitlane funktioner m.m m.m. som enligt viss utsago skall släppas i sommar ....om nu engelsmännen kan hålla tidsplanen för en gång skull..... :-(( :)
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Tweety 08 maj 2008, 23:29

Äntligen börjar det hända något! Powerbasen som finns nu är nästan omöjlig att få tag på, t.ex. om man skulle få ett haveri på den man har.

Får hoppas ett de ser till och gör den nya lite mer strömtålig, dvs att den verkligen klarar 6 bilar fullt ut! Och bättre varvräkning dvs inga missade varv!

Goda nyheter 8-)
Användarvisningsbild
Tweety
Depåman
 
Inlägg: 103
Blev medlem: 12 apr 2007, 23:42
Ort: Malmö

Re: Ny powerbase?????

Inläggav ZeeJay 30 jun 2008, 23:50

Nån som vet nåt nytt i denna lansering av nya digitala powerbasen från Scalextric???

Tjing

Ziijääj
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Ny powerbase?????

Inläggav ferrari kid 14 jul 2008, 17:41

Tjena racers!

Den powerbasen SKA JAG HA!!!!!! Den ser helt grym ut. :checkeredflag: I´M REDY TO RACE! :checkeredflag:

(VET NÅN HUR PITLANE FUNKTIONERNA SKA FUNKA MER EXAKT?)
Kalle, 12 år Ordförande / Ägare av Skyttegatan Raceway
(\__/)
(* . *)
(¨)(¨)
Användarvisningsbild
ferrari kid
Braidsbytare
 
Inlägg: 73
Blev medlem: 10 jan 2008, 20:54
Ort: Växjö
Klubb: Skyttegatan Raceway

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Manley 14 jul 2008, 19:27

Hail to the king, Baby!

Back on track...
Användarvisningsbild
Manley
Slotracer
 
Inlägg: 1656
Blev medlem: 20 nov 2007, 00:45
Ort: Göteborgare i Lerum
Klubb: F.R.O.G

Re: Ny powerbase?????

Inläggav GranTurismo 14 jul 2008, 19:52

Som de skriver: "Best of both worlds". Det är en briljant ide som gör att de med stora analoga bilsamlingar kan skaffa några digitala bilar och växlar utan att behöva chippa hela samlingen.
Instagram: @granturismo_slotcars
Användarvisningsbild
GranTurismo
Slotracer
 
Inlägg: 1626
Blev medlem: 27 feb 2007, 15:10
Ort: Örebro

Re: Ny powerbase?????

Inläggav ZeeJay 15 jul 2008, 00:19

Gott grottat fram MAnley!! :thumb: :thumb:

Men hur ska man tolka detta??

Analogue or DIGITAL power modes are a great new feature to enable this new powerbase to be used with standard SCALEXTRIC 2-lane circuits (for 2 cars only) or SCALEXTRIC DIGITAL circuits. The race modes can be used in either power configuration.



Innebär det att den "funkar" till båda typerna av banor...??....eller menas det att man kan använda digitala bandelar och sen köra analoga bilar på den Digitala banan oxå...?? :-? :suspect:

Klura på den och tolka gärna den textens innebörd då jag skulle vilja se att man kan göra som idag fast tvärtom..

Idag går det ju att köra digitala bilar på den analoga banan....fast med slö kraft jämfört med analog bana o analog bil.....
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Ny powerbase?????

Inläggav snugged 15 jul 2008, 00:36

som jag tolkat det fungerar den till både analoga och digitala banor. men inget nämns om det går att köra som du vill, dvs analogt eller digitalt på samma bana.
Användarvisningsbild
snugged
Testförare
 
Inlägg: 2660
Blev medlem: 09 jul 2007, 00:14
Ort: Málaga

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Kristian 15 jul 2008, 00:50

dom digitala bitarna (växlar) är väll byggda så att dom är ihopkopplade eller? då går det ju inte, men skulle det vara så att dom är byggda så att det är 2 spår och dom inte har någon förbindelse mellan spåren (annat än när växeln är aktiverad) så ska det ju fungera.
Altså beror det på hur smarta dom va på plannerings stadiet när dom utvecklade växlarna.
/Kristian
Tjockhult Racing Society
Användarvisningsbild
Kristian
Testförare
 
Inlägg: 2786
Blev medlem: 12 dec 2006, 12:03
Ort: Västerhaninge
Klubb: TRS

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Dan J. 15 jul 2008, 07:46

Gissar att det är en powerbase som går att koppla till en analog bana och koppla till en digital bana, men inte att köra analogt på en digital bana, men jag bara gissar...
/ Dan
Användarvisningsbild
Dan J.
Slotracer
 
Inlägg: 1910
Blev medlem: 24 feb 2004, 13:44
Ort: Stockholm

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Borgis 15 jul 2008, 08:13

Instämmer med snugged o Dan. Det som faktiskt står i texten är ju att man kan använda powerbasen i digitala eller analoga layouter (och det är väl smart av Scalex som kanske kan sälja fler av en bra produkt?) och ingenting om bilarna. Eller hur?
If at first you don't succeed, cheat. Repeat until caught, and then lie.
Användarvisningsbild
Borgis
Good Cop
Good Cop
 
Inlägg: 6408
Blev medlem: 03 okt 2004, 16:25
Ort: Göteborg
Klubb: GO69

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Manley 15 jul 2008, 08:54

Man kan ha den till både digitala och analoga layouts..

Racemodes funkar till båda..
Pacecars funkar till båda..
Hail to the king, Baby!

Back on track...
Användarvisningsbild
Manley
Slotracer
 
Inlägg: 1656
Blev medlem: 20 nov 2007, 00:45
Ort: Göteborgare i Lerum
Klubb: F.R.O.G

Re: Ny powerbase?????

Inläggav Borgis 15 jul 2008, 08:55

Men de e ju jättebra. En sån måste jag ha. :thumb:
If at first you don't succeed, cheat. Repeat until caught, and then lie.
Användarvisningsbild
Borgis
Good Cop
Good Cop
 
Inlägg: 6408
Blev medlem: 03 okt 2004, 16:25
Ort: Göteborg
Klubb: GO69

Re: Ny powerbase?????

Inläggav samlad_dalmas 03 aug 2008, 17:37

http://www.wonderlandmodels.com/Digital-6-Car-Power-Base-productx404086.html
Säljstart där anges lagom till julhandeln.

Om jag sätter mig ner och väntar på den här PB:n vad behöver jag ytterligare? Växlar, chippade bilar och trafon, är det nåt mer?
Enligt lycko-/ konsumtionsforskning är man lycklig bara i tre månader oavsett vad man köper. Har man en engelsk bil är man lycklig i tre månader varje gång den startar...
Användarvisningsbild
samlad_dalmas
Depåman
 
Inlägg: 228
Blev medlem: 05 apr 2007, 17:45
Ort: Stora Tuna; Borlänge

Nästa

Återgå till Digitala bilbanesystem

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 3 gäster