Skrivruta...hackar o hoppar

Här kan ni ställa frågor om forumet samt rapportera eventuella problem.
Har du problem att logga in, skriv ett mail till webmaster@bilbaneforumet.se

Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav ZeeJay 15 sep 2009, 11:49

Varför hoppar och hackar den skrivruta man får upp när bilder eller texter har kommit nedanför rullistens längd?

Är det i mina inställningar eller är det nåt allmänt som gör det?

Använder Vista så kanske det är pga av detta?


Mch / Zj
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Jormungandr 15 sep 2009, 14:05

jag har samma problem i XP. vet inte om det kan vara nya Explorer 8?
>:-D TDS
TUNA DEVILS SLOTRACING
Tonfisk jävlars spårrejsing
Användarvisningsbild
Jormungandr
Testförare
 
Inlägg: 2741
Blev medlem: 01 dec 2008, 23:14
Ort: Eskilstuna
Klubb: Tuna Devils Slotracing

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Aramis 15 sep 2009, 16:31

Jag kör Firefox och förstår inte vad ni pratar om så problemet är nog relaterat till Explorer 8...
TDS
TUNA DEVILS SLOTRACING
http://www.tunadevils.se
Användarvisningsbild
Aramis
Testförare
 
Inlägg: 2814
Blev medlem: 03 nov 2008, 12:18
Ort: Eskilstuna
Klubb: Tuna Devils Slotracing

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav ZeeJay 15 sep 2009, 19:03

Aramis skrev:Jag kör Firefox och förstår inte vad ni pratar om så problemet är nog relaterat till Explorer 8...


Kan vara så att det är EXplorer 8...ska testa Safari o se hur det funkar där...
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Nico 15 sep 2009, 19:21

Funkar klockers i IE7 och Eldräven...
Microsofts uppdateringar funkar som bekant inte förrän dom har funnits tillängliga i 2 år typ... *sparkar på*
Always try to out-perform the car you are racing!
Användarvisningsbild
Nico
Messerschmitt
 
Inlägg: 11275
Blev medlem: 26 apr 2004, 10:58
Ort: Stockholm
Klubb: TRS

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav ZeeJay 15 sep 2009, 19:32

BIGBOI207 skrev:Funkar klockers i IE7 och Eldräven...
Microsofts uppdateringar funkar som bekant inte förrän dom har funnits tillängliga i 2 år typ... *sparkar på*



mmm...Windows.... :cuckoo: :cuckoo:

Men snart blir det en iMacbook....GUARANTEED!!
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Heureux 15 sep 2009, 22:13

Har försökt återskapa detta i flera olika webbläsare utan att lyckas. :(
Forumadministratör - Bilbaneforumet.se
[ Frågor om forumet ] [ Personlig hjälp ] [ Lär dig BBCode ]
The white zone is for loading and unloading only - if you have to load or unload go to the white zone.
Användarvisningsbild
Heureux
Administratör
Administratör
 
Inlägg: 592
Blev medlem: 01 dec 2003, 02:09
Ort: Stockholm

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Jormungandr 15 sep 2009, 22:17

Det sker när man skriver längre inlägg med flera bilder så att texten inte får plats i rutan man textar i. det blir stört omöjligt att läsa vad man skriver... :Oops:
>:-D TDS
TUNA DEVILS SLOTRACING
Tonfisk jävlars spårrejsing
Användarvisningsbild
Jormungandr
Testförare
 
Inlägg: 2741
Blev medlem: 01 dec 2008, 23:14
Ort: Eskilstuna
Klubb: Tuna Devils Slotracing

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav ZeeJay 15 sep 2009, 23:27

jag använder Vista Pro 64 bit...tror jag den heter... :cuckoo: ,,,,upplösning / pixlar är 1280x800...


Hmm...kolla det inlägget jag gjorde i Tävlingar o träffar om PRW premiär race...så ser du hur det finns en hel del stavfel o bokstäver som hamnar lite ihop och felaktigt...beror på att "rutan" hoppar så det inte går att se vad du skriver....så det går mest på känsla samtidigt som man försöker skriva i lite tempo...man ser inte ett dugg utan chansar att det blir läsbart....likaså med bilder....så förhandsgranska blir det men att redigera texten är klurigt de me....;-)

Kan ligga som fel i Vista + IE 8 .....maybe....jaja det ger sig väl med tiden.... :beer:
"To race or not to race....it´s not a question...It´s a fact"
FROGs - Friendly Racers Of Gothenburg slotracing - Vill du bli medlem?! - Skicka PM
http://slotracer.blogspot.com/
Användarvisningsbild
ZeeJay
Veteranracer
 
Inlägg: 4994
Blev medlem: 11 feb 2006, 00:25
Ort: Göteborg
Klubb: F.R.O.G.

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav TurboTurtle 15 sep 2009, 23:40

Trodde din afasi slog igenom, Calle. ;-)
/TT
"Trying is the first step towards failure" - Homer Simpson
Användarvisningsbild
TurboTurtle
Slotracer
 
Inlägg: 1331
Blev medlem: 11 feb 2005, 16:55
Ort: Björlanda, Göteborg
Klubb: GO 69

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Kristian 15 sep 2009, 23:47

skulle afasin ta sej över i skrift då menar du? blir det inte dyslexi då B-|
/Kristian
Tjockhult Racing Society
Användarvisningsbild
Kristian
Testförare
 
Inlägg: 2786
Blev medlem: 12 dec 2006, 12:03
Ort: Västerhaninge
Klubb: TRS

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav snugged 16 sep 2009, 08:13

ZeeJay skrev:jag använder Vista Pro 64 bit...


jag tror vi har hittat problemet :)
vista OCH 64-bitars ligger väl t.o.m. före w95 i bugglistan!
Användarvisningsbild
snugged
Testförare
 
Inlägg: 2660
Blev medlem: 09 jul 2007, 00:14
Ort: Málaga

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Aramis 16 sep 2009, 08:57

http://download.mozilla.org/?product=fi ... lang=sv-SE
Ladda hem Firefox 3.5 och spola Microsoft...
TDS
TUNA DEVILS SLOTRACING
http://www.tunadevils.se
Användarvisningsbild
Aramis
Testförare
 
Inlägg: 2814
Blev medlem: 03 nov 2008, 12:18
Ort: Eskilstuna
Klubb: Tuna Devils Slotracing

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav snugged 16 sep 2009, 17:49

Aramis skrev:http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.5.3&os=win&lang=sv-SE
Ladda hem Firefox 3.5 och spola Microsoft...


inte så säkert på att filen du länkar till fungerar för honom. han kör 64-bitars...
Användarvisningsbild
snugged
Testförare
 
Inlägg: 2660
Blev medlem: 09 jul 2007, 00:14
Ort: Málaga

Re: Skrivruta...hackar o hoppar

Inläggav Aramis 16 sep 2009, 18:41

snugged skrev:
Aramis skrev:http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.5.3&os=win&lang=sv-SE
Ladda hem Firefox 3.5 och spola Microsoft...


inte så säkert på att filen du länkar till fungerar för honom. han kör 64-bitars...

Skadar ju inte att pröva... :)
TDS
TUNA DEVILS SLOTRACING
http://www.tunadevils.se
Användarvisningsbild
Aramis
Testförare
 
Inlägg: 2814
Blev medlem: 03 nov 2008, 12:18
Ort: Eskilstuna
Klubb: Tuna Devils Slotracing

Nästa

Återgå till Om forumet

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster